Over mij

Ludo & Zip

Ik ben Louise Timmerman, geboren in oktober 1982 te Amsterdam maar getogen in Friesland.

Na het afronden van de middelbare school ben ik verhuisd naar Utrecht. Na vele omzwervingen heb ik mijn hart gevolgd en woon ik in het mooie Elst, nabij de Heuvelrug. Ik woon daar met mijn gezin, 2 pony’s en 2 katten.

 

Paarden
“Het is geen hobby maar een passie” Dat hoor je vaak wanneer je met paardenmensen praat.   Het is ook echt zo, want ik kan mij geen leven voorstellen zonder paarden! In de afgelopen 25 jaar heb ik meerdere pony’s en paarden zadelmak gemaakt, mogen opleiden en op wedstrijden uitgebracht. Ik ben dolblij en gezegend dat na jaren rondzwerven mijn droom is uitgekomen en dat mijn pony’s bij ons thuis staan.

Ludo, mijn shetlander van 21 jaar, kocht ik als veulen toen ik 14 jaar was. Hij is altijd met mij mee verhuisd en ik ben zielsgelukkig dat hij nu weer bij mij thuis woont.

Harina, een jonge NRPS-merrie van 2 jaar, is een Zip x Kierow vd Klaverborch en mijn talentje voor de toekomst. Haar vader Zip (Zodiak x E-boy) heb ik in 2011 zadelmak gemaakt en mogen uitbrengen op de hengstenkeuring en diverse wedstrijden. Harina was ons huwelijkscadeau van de fokker.

De kracht van het individu
Ik ben er van overtuigd dat je pas een optimale gezondheid kunt bereiken wanneer je een dier als individu benadert. Homeopathie is een holistische geneeswijze die heel makkelijk en prima kan worden ingezet naast andere reguliere en alternatieve therapieën. Het belangrijkste is de  mentale & fysieke gezondheid van jouw dier en het is mooi als ik daar aan kan bijdragen!